Citroën C4 Cactus wordt surf-dude

Citroën+C4+Cactus+Rip+Curl-special-edition-0Na een kortstondige relatie met Renault gaat een andere autobouwer nu in zee met de leverancier van surfspullen, Rip Curl. Het is Citroën. Op basis van de C4 Cactus brengt het merk een speciale Rip Curl-editie.

Citroen-c4-cactus-rip-curl-sxpecial-edition-0
Citroën C4 Cactus Rip Curl (foto’s Citoën)

Om van de Citroën C4 Cactus een Rip Curl-editie te maken, voorziet de autobouwer de olijke SUV van witte buitenspiegelkappen en dakrails, een Rip Curl-logo, verschillende graphics en aluminiumkleurige voor- en achterpanelen. Binnenin kleurt een en ander oranje (zoals de gordels en luidsprekerbehuizing) en zijn de stoelen aangekleed met Mica Grey-stoffen bekleding óf deels zwart lederen bekleding. Uiteraard ontbreekt het Rip Curl-logo niet.

Citroën zet de versie bovendien op Goodyear 205/50R17-Vector 4Seasons M&S-banden, die in combinatie met Grip Control voor offroadcapaciteiten moet zorgen. Grip Control is handmatig instelbaar, waarbij keuze is voor de standen Standard, Sand, Off-Road, Snow en ESP Off. Met medewerking van het ESP wordt de grip gereguleerd.

Bron: http://www.gaspedaal.nl/actueel/Citroen/C4-Cactus/